SAMSUN / ALAÇAM - Atatürk Ortaokulu

Ekm

Cumhuriyetimizin demokrasi ile güçlendirilmesi; öğrencilerimizde yerleşik bir demokrasi kültürünün

oluşturulması,hoş görü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi, kendi kültürünü özümsemiş, millî ve manevî

değerlere bağlı, evrensel değerleri benimseyen nesillerin yetiştirilmesi; öğrencilere seçme, seçilme ve oy

kullanma kültürünün kazandırılması; katılımcı olma, iletişim kurabilme, demokratik liderliği benimseyebilme ve

kamuoyu oluşturabilme becerilerinin kazandırılması amacıyla okulumuzda Okul öğrenci meclisi ve okul başkanlığı seçimi

başlamışolup aday olan bütün öğrencilerimize iyi çalışmalar ve başarılar dileriz.

Ekm

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Okul-Aile Birliğini oluşturmak ve öğrencilerimizin genel durumlarını, yapılan ve yapılacak

çalışmaları kararlaştırmak ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla 11.10.2017 Çarşamba günü saat 11.30’da

okulumuzda veli toplantısı yapılacaktır. Toplantıya tüm velilerimiz davetli olup katılmalarını önemle rica ederiz.

Tem

Sevgili Öğrencilerimiz,

Liselere Yerleştirme Tercihleri 14-24 Temmuz arasında başlayacak olup söz konusu tercihlerinizi en iyi şekilde yapmanıza yardımcı olmamız  için bu tarihler arasında sizleri okulumuzda bekliyoruz.

May

Okuyorum projemiz kapsamında düzenlediğimiz okunan kitapların yarışmasına bütün öğrencilerimiz davetli olup gerekli hazırlıkların yapılması duyurulur.

May

12-14.05.2017 Tarihleri arasında Rize´de yapılacak olan Bocce Bölge Yarışmasında okulumuzu temsil edecek olan Bocce Kız Takımımıza ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Serdar ÇORLU´ya başarılar dileriz.

May

Samsun ilinde "Ölçme,Değerlendirme Uygulamalarını  İzleme, Araştırma ve Geliştirme Projesi" ile ilgili  okulumuz 5.Sınıflar Uygulama Okullarına dahil edilmiş olup  10 Mayıs 2017  Çarşamba günü saat 9.00´da yapılacak olan  sınava bütün beşinci sınıf öğrencilerimizin sınava katılması önemle duyurulur.

Tem

TEOG TERCİH İŞLEMLERİ 29 TEMMUZ´A KADAR UZATILDI. TERCİH YAPMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZ LÜTFEN EN KISA SÜREDE TERCİHLERİNİ YAPSINLAR.

Nis

27-28 Nisan 2016 tarihlerinde 8. sınıflara uygulanan Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş sınavına girecek olan bütün öğrencilerimize başarılar  ve bol şanslar dileriz.