SAMSUN / ALAÇAM - Atatürk Ortaokulu

YILDIZ KIZLAR TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ

3-08 Haziran 2024 tarihleri arasında  Aydın İl Müdürlüğü  koordinesinde İncirliova’da düzenlenen Bocce Müsabakaları, yoğun bir katılımla tamamlandı. İncirliova Bocce sahasında gerçekleştirilen müsabakalar, Küçük-Yıldız ve Genç (Kız-Erkek) kategorilerinde düzenlendi.

48 farklı ilden yaklaşık olarak 1000 sporcu katılım sağlayarak Bocce Müsabakalarına renk kattı. Küçüklerden gençlere kadar geniş bir yaş grubunda düzenlenen müsabakalar, sporcuların heyecanını ortaya koyduğu anlara sahne oldu.

Müsabakalar sonucunda Küçük Yıldız Kategorisinde okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Serdar ÇORLU’nun çalıştırdığı takımımız   Türkiye üçüncüsü olarak düzenlenen törenle madalya ve kupalarını aldı.

Bu tür organizasyonlar sporun yaygınlaşması ve gençlerimizin spora teşvik edilmesi açısından büyük önem taşıyor. Bizler de başta Beden REğitimi Öğretmenimiz Serdar ÇORLU olmak üzere Öğrencilerimiz Deniz SEMİZ, Asyanur AKMAN,Elif Naz HARAR,Esma KIR ve Sıla TUNÇ’u tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Yayın: 13.06.2024 - Güncelleme: 13.06.2024 15:23 - Görüntülenme: 53